Skip to main content

STENA PROJECTS

Stena Projects predstavlja spoj umjetnosti i prirode te inovativnosti u dizajnu interijera i eksterijera.

Naša misija je pretvoriti svaki prostor u remek-djelo koje odražava individualnost i stil,
uz neizostavni dodir luksuza i sofisticiranosti.

U srcu naše ponude nalaze se kolekcije proizvoda koji su više od pukog ukrasa – oni su izraz naše strasti prema stvaranju jedinstvenih ambijenata.

Na tržištu smo već 25 godina, a Stena projects nastao je kao partnerski projekt kroz koji smo ujedinili naše znanje i iskustvo, u zajedničkom cilju razvijanja i kreiranja proizvoda po mjeri čovjeka, njegovog životnog prostora i današnjeg načina života.

Mi smo tim inovatora, istraživača i dizajnera, vrhunskih majstora, koji stvaramo priču kreirajući interijere za ljepši život.

Inovacija, odgovorna estetika i dizajn s naglaskom na očuvanje okoliša i čovječanstva, naše su temeljne vrijednosti.

Posebnost naših proizvoda je u vrhunskom dizajnu, vrhunskoj izvedbi i montaži, te vrhunskoj kvaliteti materijala razvijenog prema vlastitoj recepturi nastaloj kao rezultat dugogodišnjeg ispitivanja i testiranja čvrstoće, kvalitete i izdržljivosti.

Ulaganjima u tehnološke inovacije, istraživanje i razvoj, te kontinuiranim radom na proizvodu, veći dio našeg proizvoda izrađujemo u našem prostoru, a na lokaciji samog objekta, završnim tehnikama modeliranja i tehnikama bojenja, dajemo onaj poseban završni, vrhunski izgled svakom
našem izvedenom projektu.

Ono po čemu je naš rad dodatno poseban je individualni pristup svakom klijentu i projektu na kojem radimo.